RSS

Despre blogul Crapi Mari

Dragi Pescari,

Sunt Carpina, pestisorul de aur al Lacului Corbu si, impreuna cu prietenii mei, deschidem aici o noua fila din istoria pescuitului! Ne-am adunat fortele, ne-am pus la contributie si cunostintele in domeniu dar si pasiunile pentru pescuit si venim astfel in intampinarea pescarilor de pretutindeni pentru a va pune la dispozitie tot felul de informatii utile in aceasta arta a pescuitului!

Veti gasi aici informatii din domenii variate care vizeaza pescuitul, fie cel sportiv, fie cel de agrement. Si, pentru ca orice pasiune necesita mult efort si implicare, ne-am gandit sa venim in intampinarea voastra cu tot felul de povesti pescaresti, cu informatii legate de cele mai bune balti de la noi din tara, retete culinare, toate cu specific pescaresc, dar si cu evenimente si festivaluri din lume, dedicate pescuitului.

Si, pentru ca ne dorim sa devenim o comunitate stans legata si cat mai numeroasa, asteptam si povestile voastre, precum si sfaturile pe care doriti sa le impartasiti tuturor celor care sunt la inceput de drum in aruncatul unditei.

Drept urmare, fie ca pescuiti doar ca sa va relaxati, fie ca ati adus deja acest sport pe cele mai inalte culmi, va asteptam sa ne vizitati, sa ne impartasiti din experientele voastre in asa fel incat, atunci cand ne vom intalni, sa avem ce povesti cu drag!

 

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

 
Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 730 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: